Uniroyal, al 50 jaar dé regenband!
Win een set Uniroyal banden

 

Vier onze 50ste verjaardag

Wist u dat Uniroyal als eerste merk een regenband op de markt heeft gebracht? En dat Uniroyal in 2019 de vijftigste verjaardag van die eerste regenband viert? 

De rallye 180 maakte zijn opwachting in 1969 en werd zo de eerste regenband op de internationale markt. Deze band, die een topsnelheid van 180 km/u aankon, wierp hij zich destijds al snel op als ‘beste uit de test’ en liet hij heel wat befaamde concurrenten achter zich. Het prestigieuze magazine ‘Auto Motor und Sport’ kroonde de band tot absolute referentie in 1969 en 1970 daar waar « Auto Zeitung  » de rallye 180 uitriep tot testwinnaar in 1971!

Dankzij zijn karakter en zijn prestaties opende de rallye 180 ontegensprekelijk de weg voor zijn opvolgers, ontwikkeld door het merk met het rode parapluutje.

Wat kunt u winnen?

  • Eén set regenbanden van Uniroyal
  • Eén van de 10 Uniroyal regenpakketen: voor extra veel plezier in de regen! 

Let op: Je dient de twee onderstaande vragen correct te beantwoorden om kans te maken op deze prijs.

50Y-Article-Picture

Uniroyal, het merk met het rode parapluutje. Een merk van Belgische oorsprong!

Uniroyal heeft sinds de lancering van de allereerste regenband de concepten van het loopvlak en rubbermengsel voortdurend verbeterd, steeds met als doel om de grip op natte wegen en de bescherming tegen aquaplaning te perfectioneren. Doelstellingen die ook vandaag nog, 50 jaar na de lancering van de eerste regenband, het DNA van het merk Uniroyal bepalen. 

Ontdek de banden van Uniroyal
Uniroyal. Een merk van Continental.