Campaign_Stage

Het regent euro's bij Uniroyal

Krijg tot €60 terugbetaald

 

Heeft u een vraag? Lees onze FAQ of contacteer de helpdesk:

uniroyal@consumercare.info of 078 481 707. 

 

FAQ

Wanneer wordt mijn cashback uitbetaald?

Er wordt naar gestreefd uw cashback betaling binnen drie weken te voldoen.

 

Ik heb meer dan 4 Uniroyal banden aangeschaft, kan ik met meer dan 4 banden of meerdere facturen deelnemen aan deze actie?

Iedere persoon kan slechts één enkele keer geldig deelnemen aan de cashback, namelijk met unieke persoonlijke gegevens. Bijkomende deelnames zullen niet opgenomen worden in de lijst met geldige deelnames. Eenzelfde deelnemer mag niet deelnemen met meerdere e-mailadressen en postadressen. Slechts één cashback wordt toegekend per identiek postadres of IBAN-rekeningnummer..

 

Ik heb Uniroyal-banden gekocht in de actieperiode, maar niet bij één van de verkooppunten die op de website staan. Kan ik wel meedoen?

Ja, alle aankopen in verkooppunten in België of Luxemburg die niet enkel online banden verkopen worden aanvaard. 

 

Ik heb Uniroyal banden gekocht bij een van de deelnemende partijen, maar niet binnen de actieperiode. Kan ik wel meedoen?

Nee, deze actie geldt zolang de voorraad strekt, op aankopen gedaan van 1 maart 2019 t.e.m. 31 maart 2019. 

 

De actieperiode is verstreken, maar ik heb mijn cashback nog niet aangevraagd. Kan ik nog wel meedoen?

Ja, aanvragen voor de cashback kunnen ingediend worden tot 14 april 2019. Deelname aan de cashback wordt wel beperkt tot de eerste 2.000 online deelnames. Dit is zichtbaar op de website met een teller, die aftelt naarmate er aanvragen binnenkomen. 

 

Ik wil wel deelnemen aan de cashback actie, maar ik wil niet alle gegevens verstrekken zoals deze gevraagd worden op de website. Kan ik wel deelnemen?

Nee, de gegevens zoals gevraagd op deze website moeten volledig verstrekt worden om in aanmerking te komen voor de cashback. Uw gegevens worden behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens in Nederland en conform de privacywet in België en Luxemburg.

 

Contact

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar: uniroyal@consumercare.info of bel 078 481 707

Kijk voor de actuele actievoorwaarden, privacyverklaring en deelnemende partijen hier 


Uniroyal. Een merk van Continental.*