Campaign_Stage
Cashback Mei 2018
 

Heeft u een vraag? Lees onze FAQ of contacteer de helpdesk:

Contacteer de helpdesk: 

uniroyal@consumercare.info of 078 481 707. 

 

FAQ

Wanneer wordt mijn cashback uitbetaald?

Er wordt naar gestreefd uw cashback betaling binnen drie weken te voldoen.

 

Ik heb meer dan 4 Uniroyal banden aangeschaft, kan ik met meer dan 4 banden of meerdere facturen deelnemen aan deze actie?

Iedere persoon kan slechts één enkele keer geldig deelnemen aan de cashback, namelijk met unieke persoonlijke gegevens. Bijkomende deelnames zullen niet opgenomen worden in de lijst met geldige deelnames. Eenzelfde deelnemer mag niet deelnemen met meerdere e-mailadressen en postadressen. Slechts één cashback wordt toegekend per identiek postadres of IBAN-rekeningnummer..

 

Ik heb Uniroyal-banden gekocht in de actieperiode, maar niet bij één van de verkooppunten die op de website staan. Kan ik wel meedoen?

Nee, enkel aankopen bij deelnemende dealers tellen mee. De verderlers zijn te vinden op www.uniroyal-banden.be/cashback/verkooppunt-vinden.  

 

Ik heb Uniroyal banden gekocht bij een van de deelnemende partijen, maar niet binnen de actieperiode. Kan ik wel meedoen?

Nee, deze actie geldt zolang de voorraad strekt, op aankopen gedaan van 1 mei 2018 tot en met 31 mei 2018.

 

De actieperiode is verstreken, maar ik heb mijn cashback nog niet aangevraagd. Kan ik nog wel meedoen?

Ja, aanvragen voor de cashback kunnen ingediend worden tot 14 juni 2018.

 

Ik wil wel deelnemen aan de cashback actie, maar ik wil niet alle gegevens verstrekken zoals deze gevraagd worden op de website. Kan ik wel deelnemen?

Nee, de gegevens zoals gevraagd op deze website moeten volledig verstrekt worden om in aanmerking te komen voor de cashback. Uw gegevens worden behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens in Nederland en conform de privacywet in België en Luxemburg.

 

Contact

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar: uniroyal@consumercare.info.

Kijk voor de actuele actievoorwaarden, privacyverklaring en deelnemende partijen op www.uniroyal-cashback.be  


Uniroyal. Een merk van Continental.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.