Bestelproces

Please find here the most frequently asked questions about the functionalities of our tools dealer locator and tyre finder.

Hoe vind ik de dichtstbijzijnde Uniroyal verdeler?

De dichtstbijzijnde Uniroyal verdeler zal automatisch verschijnen afhankelijk van uw zoekopdracht.

U kan uw zoekopdracht op verscheidene manieren verfijnen:

  • U kan een postcode naar keuze invullen.
  • U kan zoeken naar Uniroyal verdelers in uw directe omgeving door de “automatic location finder” te selecteren.

Controleer de postcode, indien u geen resultaat verkreeg na uw zoekopdracht. 

Ik vind mijn wagen niet terug in de tyre finder. Is er een andere manier om te zoeken?

Indien uw voertuig niet beschikbaar is in de tyre finder kan u rechtstreeks naar de bandenmaat zoeken. Ga naar de productpagina van het product van uw keuze en u zal een lijst verkrijgen van alle beschikbare bandenmaten.

Zomerbanden

Winterbanden

4 Seizoenenbanden

Heb ik log-in nodig om banden te bestellen?

Nee, u heeft geen log-in nodig om Uniroyal banden te bestellen.

Hoe weet ik of mijn bestelling bevestigd is?

Van zodra u het contactformulier en een montageverzoek heeft ingevuld, zal u op een    bevestigingspagina komen. Op hetzelfde moment zal u een e-mail ontvangen met de bestelgegevens en informatie aangaande uw afspraak.

De handelaar zal tevens uw aanvraag per e-mail ontvangen. Binnen de twee werkdagen zal de handelaar u contacteren om de afspraak al dan niet te bevestigen.

Ik zie geen handelaar in de resultaten?

Er verschijnt geen handelaar in de resultaten indien er zich geen Uniroyal verdeler bevindt in een straal van 50km rondom de zoekopdracht. U kan de afstand waarbinnen u wenst te zoeken zelf wijzigen. U dient de postcode te wijzigen indien u in een bereik groter dan 50km wenst te zoeken.

Ik vind geen treffend antwoord op mijn vraag?

Indien u op deze pagina niet het anwoord op uw vraag vindt kan u ons altijd contacteren via dit contactformulier.

Hoe kan ik Uniroyal banden bestellen?

Gelieve de postcode van uw keuze in te geven of hanteer de ‘automatic location finder’ om alle beschikbare Uniroyal verdelers te vinden. Handelaar die zich verder dan 50km van de opgegeven locatie bevinden zullen, niet in de zoekresultaten worden opgenomen.

Afhankelijk van de technische oplossing waarmee de handelaar werkt, zijn er 2 mogelijkheden Uniroyal banden te bestellen.

  1. Indien de handelaar een webshop heeft, kan u via dit platform Uniroyal banden bestellen en een afspraak maken. U vindt er tevens alle beschikbare  betalingsmodaliteiten. Van zodra de bestelling werd bevestigd, zal u een e-mail ontvangen met alle informatie.
  2. Indien de handelaar werkt met een contactformulier zal, u na het verstrekken van uw contactgegevens, een e-mail ontvangen met alle bestelinformatie. De Uniroyal verdeler zal tevens een e-mail met uw afspraakverzoek ontvangen. De verdeler is ertoe gehouden u binnen de 2 werkdagen te contacteren. De betaling vindt plaats bij de handelaar na de montageafspraak. 
Contact
Klantendient


België

+32 (0) 2 710 24 24

Contactformulier
Uniroyal. Een merk van Continental.*