Uniroyal, al 50 jaar dé regenband!
Win een set Uniroyal banden

 


50Y-Article-Logo

Uniroyal lanceert de nieuwe zomerband 'RainSport 5'

Dit jaar viert het merk de 50ste verjaardag van de allereerste regenband ter wereld. En uitgerekend dit jaar kondigt Uniroyal - de onbetwiste referentie op de markt voor producten met uitstekende prestaties op nat wegdek - eveneens de komst van de RainSport 5 aan. Deze nieuwe regenspecialist behoudt dezelfde indrukwekkende kwaliteiten op nat wegdek als zijn voorganger, maar verbetert vooral de kilometerprestaties.

50 Year Raintyre - RainSport 5

Win een set Uniroyal RainSport 5 banden

De RainSport 5 is gemaakt voor uitzonderlijke prestaties op nat wegdek, verbeterde kilometrage en superieure stuurcontrole - het is de sportieve oplossing voor compacte, midden en hogere klasse voertuigen inclusief SUV's.

  • Aquaplaning: Veilig rijden, zelfs in de moeilijkste natte omstandigheden
  • Kosten besparend: Langere levensduur van de banden voor een lange trip
  • Besturing: Uitstekende controle en stuurrespons voor maximaal rijplezier

Veilig rijden, zelfs in de moeilijkste natte omstandigheden.

Blijf veilig, zelfs op regenachtige zomerdagen. De verder ontwikkelde Shark Skin Technology en de brede groeven in de blokken verwijderen het water uit het loopvlakpatroon, wat effectief het risico op aquaplaning vermindert. Bovendien kanaliseren de innovatieve Aqua-Twist lamellen water uit de band, wat voor een betere grip op natte en gladde wegen zorgt.


Ontdek de RainSport 5
50Y-Article-Picture

Uniroyal, het merk met het rode parapluutje. Een merk van Belgische oorsprong!

Uniroyal heeft sinds de lancering van de allereerste regenband de concepten van het loopvlak en rubbermengsel voortdurend verbeterd, steeds met als doel om de grip op natte wegen en de bescherming tegen aquaplaning te perfectioneren. Doelstellingen die ook vandaag nog, 50 jaar na de lancering van de eerste regenband, het DNA van het merk Uniroyal bepalen. 

Ontdek de banden van Uniroyal
Uniroyal. Een merk van Continental.